علی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اعلام پتروشیمی شازند به عنوان صنعت غیرآلاینده گفت: آلایندگی صنایع فعال در شهرستان شازند کاملا مشهود است و این موضوع از مشکلاتی که برای مردم و طبیعت شازند به وجود آمده قابل لمس است.
وی با اشاره به پرداخت نکردن سه ماه عوارض آلایندگی از سوی یکی از این صنایع، افزود: صنایع آلاینده فعال در شهرستان شازند غیرقابل تعطیلی هستند اما باید به منظور جبران مشکلاتی که برای مردم این شهرستان به وجود آورده اند عوارض پرداخت کنند.
ابراهیمی بیان داشت: آلایندگی این صنایع فقط مربوط به ایجاد آلودگی در هوا نیست و این صنایع بخشی از منابع آب منطقه را نیز آلوده کرده اند، بنابراین عوارض آلایندگی حق مردم منطقهای است که در اطراف این صنایع سکونت دارند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی به موضوع اشتغال در شهرستان شازند اشاره کرد و افزود: شهرستان شازند با وجود ظرفیت های مختلف از جمله صنایع و کشاورزی، در حال حاضر با مشکل آمار بالای بیکاری روبرو است.
ابراهیمی اظهار کرد: با وجود استقرار صنایع بزرگ در شهرستان شازند، آمار بیکاری در این شهرستان بالاست و جوانان این منطقه از ظرفیت اشتغال صنایع آن بی بهره مانده اند.
وی خاطرنشان ساخت: پیگیری بهبود شرایط اشتغال در شهرستان شازند باید در دستور کار قرار گیرد چرا که با وجود فعالیت صنایع بزرگ و ظرفیت های اشتغال فراوان، جوانان و افراد جویای کار در این منطقه، از این ظرفیت ها بهره کافی را نبرده اند.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی افزود: موانع تولید و صنعت در شهرستان باید بررسی شده و همچنین مشکلات واحدهای تولیدی که نیمه فعال بوده یا سال ها است که در انتظار راه اندازی هستند باید ارزیابی و چاره اندیشی شود.
ابراهیمی تصریح کرد: من به عنوان نماینده مردم در مجلس پیگیر این دو مشکل آلودگی و بیکاری که سلامت و معیشت مردم شهرستان شازند را درگیر خود کرده است، هستم.


نظر شما